نهالستان دکتر نهال
0 محصولات نمایش سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

دکتر نهال : آموزش کامل ژله زردالو + آموزش تهیه ی پوره ی زردالو | تابستان ۱۳۹۹

ژله زردالو

آموزش ژله زردآلو را ابتدا با نحوه ی تهیه ژله برای شما آغاز می کنیم سپس به خواص این میوه خوشمزه می پردازیم. با ما همراه باشید تا شما را با این فرآورده زردآلو که طعم و عطر ماندگاری دارد آشنا کنیم.

طرز تهیه ژله زردآلو :

آنچه که می خواهیم به شما به عنوان آموزش بیان کنیم ترکیب دسر زردآلو با ژله می باشد که طعم عالی دارد.

برای تهیه این دسر زردالو خوشم طعم نیاز به مواد اولیه داریم که به شرح زیر می باشد:

(مواد لازم برای ۱۰ نفر)

۱ : خامه ۲۵۰ گرم.

۲: شکر به اندازه ۶ قاشق غذا خوری.

۳ : زردآلو نیم کیلو (البته این مقدار بستگی به تعداد مهمان های شما دارد که می تواند کمتر یا بیشتر باشد)

۴ : پودر ژله زردآلو به اندازه دو بسته.(سایت شهروند این محصول را موجود دارد .

۵ : وانیل به اندازه نصف قاشق چایخوری.(از وانیل برای معطر کردن استفاده می کنیم)

اموزش ژله زردالو + اموزش پوره زردالو

ابتدا مواد اولیه را آماده می کنیم،البته لازم به ذکر است که این مقدار تقریبا برای ده نفر خواهد بود اگر شما برای مهمانی یا جشن تولد قصد تهیه این دسر را دارید باید مواد اولیه خود را بیشتر در نظر بگیرید.

در اولین مرحله باید زردآلو ها را تمیز شسته و از هسته جدا کنید و در مخلوط کن با مقدار کمی آب و سه قاشق شکر مخلوط کنید. بعد از مخلوط شدن چیزی که مشاهده می کنید پوره زردآلو می باشد.

یک بسته از پودر ژله زردالو را در آب حل کنید . بهتر است از آب داغ استفاده کنید تا کامل حل شود.

نصف پیمانه از ژله زردالو را در پوره ای که قبلا آماده کردیم می ریزیم و هم می زنیم. خامه را با وانیل و شکر مخلوط می کنیم. البته لازم به ذکر است که خامه باید دو ساعتی در فریزر قرار دهیم و بعد از دو ساعت مواد دیگر را به آن اضافه کنیم و با همزن برقی تا ۵ دقیقه حسابی هم بزنیم.

مخلوط پوره و ژله را کم کم به خامه هم زده اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا دسر ما آماده شود. بعد از آماده شدن در ظرفی که مد نظر داریم میریزیم و به مدت ۳ یا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم. می توانید برای تزیین دسر از تکه های زردآلو استفاده کنید.

بسته دیگر پودر ژله زردالو را آب کرده و روی دسر میریزیم و به مدت ۵ یا ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ژله حسابی بسته شود.

بعد از گذشت زمان مشخص ژله آماده است. کالری موجود در این دسر بسیار بالا است و خوردن آن می تواند بسیار لذت بخش باشد. البته شما این نوع دسر را با میوه های دیگر نیز می توانید تهیه کنید.

حتی شما می توانید ژله زردآلو را به تنهایی بدون دسر تهیه کنید و برای تزیین آن از تکه های این میوه استفاده کنید. و یا تکه های آن را درون ژله بریزید و به مدت چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا بسته شود و بعد از آن درون ظرف دیگری ژله را برگردانید.

دسر و ژله زردآلو علاوه بر طعم عطر بی نظیری نیز دارد و خوردن آن می تواند بسیار لذت بخش باشد. تکه های زردآلو که شما با خوردن ژله احساس می کنید به شما حس خوبی را منتقل می کند.

دسر زردآلو با ژله از جمله دسر هایی است که توصیه میشود حتما آن را در فصلی که میوه تازه زردآلو در بازار موجود می باشد امتحان کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.

همچنین جهت تمایل میتوانید با خرید نهال زردالو از دکتر نهال پس از چند سال پرورش ان به زردالو های جذابی دست پیدا کنید .

زردآلو و خواص آن :

زردآلو از میوه های محبوب،مقوی و خوشمزه فصل تابستان می باشد. این میوه خوشمزه طبع سرد و تر دارد و در کشور های آسیایی رشد می کند. زادگاه اصلی این میوه را ارمنستان،مصر و ایران می دانند ایران از کشور های تولید کننده این میوه خوشمزه در جهان می باشد.

زردآلو مصرف خوراکی دارد و در صنایع غذایی نیز مورد استفاده قرار میگیرد و فرآورده های متنوعی از این محصول به دست می آوردند. جالب است بدانید حتی مغز این محصول نیز جنبه درمانی دارد و از آن روغن تهیه می کنند و در طب سنتی مورد استفاده قرار می دهند.

برای زردآلو خواص متعددی بیان شده است  همانطور که اشاره شد این میوه منحصر فصل تابستان می باشد اما می توان از فرآورده های آن در دیگر فصل ها استفاده کرد. این میوه منبع غنی از ویتامین ها می باشد. همچنین پتاسیم،مس،منگنز،منیزیم و فسفر در این میوه خوشمزه یافت می شود. فیبر موجود رد این میوه به سلامت بدن کمک می کند.

از بین فرآورده های متنوع،پرخاصیت و خوشمزه که از زردآلو به دست می آید می توان به ژله زردآلو اشاره کرد که طعم بی نظیری دارد.  و شما می توانید در مهمانی و تولد ها آن را تهیه کنید.

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*

2 + 10 =