نهالستان دکتر نهال
0 محصولات نمایش سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

دکتر نهال : طرز تهیه ی لواشک آلو + طرز خشک کردن و خواص لواشک آلو

لواشک

طرز تهیه لواشک آلو

یکی از خوشمزه ترین تنقلات و لواشک ها ، لواشک آلو می باشد. اما مطمئناً لواشک آلو بهداشتی و سالم را نمی توان از همه جا تهیه نمود. در خیلی از موارد اعتماد به سلامت لواشک کار غیر ممکنی می شود. بنابراین می توان به راحتی لواشک آلو را در منزل تهیه نمود و با خیالی آسوده از سلامت لواشک، آن را میل کرد. در ادامه قصد داریم شما را با روش تهیه لواشک آلو آشنا کنیم.

از آنجایی که خانواده ها، مخالف استفاده از لواشک آلو برای فرزندان خود هستند. می توانند به راحتی آن را در منزل تهیه نمایند. شما نیز، با استفاده از آلو و نمک به سادگی می توانید خوشمزه ترین و سالم ترین لواشک آلو را در خانه هایتان تهیه نمایید. برای تهیه نمودن این لواشک در ابتدا باید نوع آلو مورد نظر خود را انتخاب نمایید. مانند میوه ی انواع نهال آلو ، آلو سبز، آلبالو، زرد آلو، آلو بخارا و …

بهترین نوع آلو برای تهیه لواشک، آلو قطره طلا یا آلو سیاه می باشد. که طعم لواشک آن به طعم لواشک های صنعتی نزدیک تر است. اما با توجه به مزاج می توانید از دیگر آلوها نیز استفاده نمایید. پس از انتخاب آلو مورد نظر، آنها را به خوبی بشورید. به دلخواه می توانید هسته آلو را قبل از پخت و یا بعد از پخت جدا نمایید. اما برای راحتی کار، بهتر است بعد از پخت هسته ها را جدا نمایید.

در ادامه آلو ها را درون قابلمه بریزید و با توجه به نرمی و یا سفتی آلوها، یک یا دو لیوان آب اضافه نمایید. و سپس مقداری نمک روی آن بریزید. میزان نمک کاملا بسته به سلیقه شما است. برای اینکه لواشک زودتر بپزد، می توانید آلو ها را با استفاده از گوشت کوب بکوبید و سپس بپزید. اجازه دهید ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد. برای اینکه لواشک آلو شما، طعم و بوی بهتری داشته باشد، مقداری زرد آلو به آن اضافه نمایید. پس از ۲۰ دقیقه مزه آلوها را امتحان کنید. هر زمانی که احساس کردید آلوها کاملا پخته شده اند، زیر گاز را خاموش نمایید.

در صورتی که می خواهید طعم لواشک ملایم تر شود، مقداری شکر به آن اضافه کنید. در صورتی که احساس کردید مقدار نمک آن کم است، می توانید به آن نمک اضافه نمایید. حالا باید آلو ها را از صافی عبور دهید و هسته های آنها را جدا نمایید. در این مرحله شما باید یک مایع غلیظ از آلوها داشته باشید. سپس ظرفی صاف مانند سینی های گرد و بزرگ را که از قبل شسته اید، انتخاب نمایید. یک کیسه نایلکس درون سینی پهن کنید. همچنین می توانید از مقدار بسیار کمی روغن نیز استفاده نمایید. و با استفاده از آن کف سینی را چرب کنید. سپس آلو هایی را که از صافی عبور داده اید را، کف سینی به صورت یکنواخت پهن کنید.

لواشک الو

لواشک الو

مراقبت های بعد از پخت لواشک آلو

سپس برای جلوگیری از نشستن گرد و غبار و  هر چیز خارجی روی لواشک، روی آن را با استفاده از یک دستمال تمیز بپوشانید. فقط توجه داشته باشید که، دستمال به هیچ عنوان مستقیما روی لواشک قرار نگیرد. در نهایت سینی را مقابل نور خورشید قرار دهید و اجازه دهید تا خشک شود. معمولا یک تا دو روز با توجه به ضخامت لواشک، برای خشک شدن آن زمان نیاز است.

زمانی که لواشک به طور کامل خشک شد. دستمال را از روی لواشک بردارید. اگر از روغن استفاده نموده اید، با بلند کردن گوشه لواشک می توانید آن را از سینی جدا کنید. در صورتی که از نایلکس استفاده نموده اید نیز، نایلکس دیگری روی لواشک قرار دهید. و با فشار آن را روی لواشک بچسبانید. سپس لواشک را به اندازه های دلخواه برش دهید. در ادامه باید لواشک را درون یخچال قرار دهید. و پس از حداقل یک روز لواشک آلو شما آماده است و می توانید آن را نوش جان نمایید.

همچنین میتوانید مقاله ی انگلیسی در این مورد در اینجا بیشتر بخوانید .

چرا لواشک آلوی خانگی ؟!

قطعا لواشک های خانگی بسیار بهداشتی تر و سالم تر از لواشک های آماده هستند. از طرفی شما می توانید طعم لواشک آلو را با توجه به سلیقه خود، تعیین نمایید. از آنجایی که این لواشک فاقد هرگونه مواد شیمیایی می باشد، می تواند خواص خوراکی و درمانی آلو را به همراه داشته باشد. از انواع خواص لواشک آلو می توان به خاصیت ضد میکروبی، کمک به رفع بی خوابی، جلوگیری از ابتلا به عفونت های ادراری و رفع یبوست اشاره نمود. همچنین استفاده از این لواشک به هضم بهتر غذا و کاهش وزن نیز کمک می نماید.

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*