نهالستان دکتر نهال
0 محصولات نمایش سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

طرز تهیه ی پلو آلو اسفناج | خواص آلو + اسفناج | تابستان ۱۳۹۹

الو اسفناج

دستور آشپزی پلو آلو و اسفناج

سبزیجات یکی از مهم ترین خوراکی ها در وعده های غذایی انسان می باشند. همچنین استفاده از میوه ها نیز در سلامت انسان ها بسیار تاثیر گذار می باشند. به همین دلیل است که مصرف روزانه هر دو به انسان ها توصیi می شود. یکی از پرخاصیت ترین سبزیجات اسفناج و یکی از پر خواص ترین میوه ها آلو می باشد. که در ادامه بیشتر با آنها آشنا خواهیم شد. یکی از غذاهای محبوب و خوش خوراک پلو آلو اسفناج می باشد. که خواص هر دو را در خود دارد. در ادامه قصد داریم شما را با خواص این غذا و دستور آشپزی پلو آلو اسفناج، بیشتر آشنا کنیم.

چرا پلو آلو اسفناج ؟!

آلو و اسفناج از مواد خوراکی می باشند. که هر کدام دارای خواص بسیاری هستند. استفاده از پلو آلو و اسفناج   می تواند علاوه بر نقش غذایی که به منظور رفع گرسنگی دارد. دارای خواصی همچون جلوگیری و مبارزه با سرطان های دهان، معده و مری می باشد. همچنین این غذا می تواند منبعی از ویتامین A، C، K و انواع ویتامین B باشد.

برای آشنایی بیشتر با خواص این غذا بهتر است، به بررسی مختصری از خواص آلو و اسفناج بپردازیم.

 خواص آلو و معرفی نهال آلو :

به گفته پزشکان، میوه هایی مانند آلو که دارای رنگدانه ها بسیاری می باشند. برای کمک به حفظ سلامتی انسان بسیار موثر می باشند. فیبر غذایی موجود در این میوه، می تواند از بروز یبوست در افراد جلوگیری نماید. همچنین در کاهش قند خون و کلسترول نیز بسیار موثر است. پتاسیم موجود در آلو به کنترل فشار خون کمک می نماید. از طرفی افرادی که به دنبال کاهش وزن می باشند. می توانند با استفاده از این میوه به، لاغری خود کمک نمایند. از دیگر خواص این میوه می توان به کنترل اختلالات دستگاه گوارشی نیز اشاره نمود.

همچنین برای خرید نهال آلو میتوانید در اینجا کلیک کنید .

خواص اسفناج:

استفاده از این نوع از سبزیجات، می تواند در تامین فیبر مورد نیاز بدن، بسیار موثر باشد. همچنین اسفناج دارای املاح و ویتامین های مورد نیاز بدن انسان می باشد. همچنین استفاده از آن می تواند در پیشگیری و کمک به درمان انواع سرطان ها، بسیار موثر باشد. آنتی اکسیدان های مختلفی از جمله آهن، لوتئین، فیبر، اسید چرب امگا۳ و حتی پروتئین در این سبزی وجود دارد.

آنتی اکسیدان های موجود در این سبزی به مبارزه با رادیکال های آزاد می پردازند. و بدن را در برابر آنها محافظت می نمایند. همچنین در تقویت بینایی، تقویت سیستم ایمنی بدن و کمک به حفظ سلامت قلب نیز بسیار تاثیر گذار می باشد.

الو اسفناج

دستور آشپزی پلو آلو اسفناج

برای درست کردن پلو آلو و اسفناج، ابتدا باید مواد اولیه آن را تهیه نمایید. که معمولا برای ۶ تا ۸ نفر، میزان مواد اولیه به شرح زیر می باشد.

  • اسفناج ۱ کیلو گرم
  • آلوی زرد طلایی ۲۰۰ گرم
  • برنج ۴ پیمانه
  • گوشت ماهیچه حدودا ۷۵۰ گرم
  • پیاز یک عدد بزرگ
  • روغن و یا کره حدودا ۱۵۰ گرم
  • شکر ۲ قاشق غذا خوری
  • زردچوبه نصف قاشق چای خوری
  • پیاز داغ ۴ قاشق غذا خوری

مراحل پخت پلو آلو اسفناج :

  1. برای پخت پلو آلو و اسفناج، در ابتدا باید برنج را آبکش کنید.
  2. سپس اسفناج هایی را که از قبل تمیز شسته و خرد کرده اید. را در روغن و یا کره تفت دهید.
  3. بعد از آن، پیازها را سرخ کنید و روغن آن را کاملا بگیرید.
  4. در مرحله بعدی پخت پلو آلو و اسفناج، آلوها را کاملا بشورید. سپس به همراه ۲ قاشق شکر و یک پیمانه آب، روی حرارت ملایم بپزید.
  5. همچنین گوشت های ماهیچه را به همراه زردچوبه و پیاز آب پز کنید. به طوری که آب آن کاملا تبخیر شود.
  6. مواد پلو آلو اسفناج شما اکنون آماده است. در ادامه باید مانند دیگر پلوهای مخلوط مواد را لایه به لایه با برنج مخلوط نمایید.
  7. قابلمه ای مناسب انتخاب نمایید و درون آن روغن بریزید. لایه به لایه برنج، اسفناج، آلو و گوشت را درون قابلمه بریزید. تا زمانی که مواد و برنج تمام شوند.
  8. روغن و یا کره آب شده را روی پلو بریزید. می توانید از زعفران نیز استفاده کنید.
  9. سپس برنج را دم کنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بپزد.
  • اکنون آلو پلو و اسفناج شما آماده شده است. می توانید آن را در ظرف کشیده، تزئین کنید و نوش جان نمایید.
0
دیدگاه‌های نوشته

*
*

هجده + 18 =